greek english

Καταδύσεις

Καταδύσεις

Καταδυτικές εκδρομές

Το καταδυτικό μας σκάφος θα σας πάει στους πιο εντυπωσιακούς υποβρύχιους {multithumb}:Diving in kefaloniaτόπους, ενώ οι Εκπαιδευτές/Συνοδοί μας θα εξασφαλίσουν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ  της κατάδυσης.

Εκδρομές περιπέτειας

Μπορείτε να ναυλώσετε το καταδυτικό καΐκι μας για ολοήμερες εκδρομές γύρω από την Κεφαλονιά και/ή την Ιθάκη. Συνδυάστε την με δυό καταδύσεις και ζήστε την εμπειρία μιας ζωής.

Snorkeling

Μπορείτε πάντα να κάνετε το πρώτο βήμα στην εξερεύνηση του υποβρύχιου περιβάλλοντος δοκιμάζοντας να κολυμπήσετε με μάσκα και αναπνευστήρα γύρω από το καταδυτικό μας σκάφος, όσο οι πιστοποιημένοι φίλοι σας εξερευνούν τα υποβρύχια τοπία.

Ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού

Εάν είστε πιστοποιημένος δύτης και δεν έχετε μαζί σας τον καταδυτικό σας εξοπλισμό, μπορείτε να νοικιάσετε:{multithumb}:Diving in kefalonia μάσκες, αναπνευστήρες, πτερύγια, ρυθμιστές, τζάκετ, στολές, μονοσόρτ, βάρη και ζώνες βαρών κλπ. από το καταδυτικό μας κέντρο.

Εκπαίδευση

Παρέχουμε τη δυνατότητα εκπαίδευσης αυτοδυτών από το εισαγωγικό επίπεδο του Scuba Diver, μέχρι το επίπεδο του Divemaster που οδηγεί σε επαγγελματική καρριέρα. Οι PADI πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

Μαθήματα Κατάδυσης

{vimeo id:116488419 width:230 height:140}
More Video...


Μαθήματα κατάδυσης και πιστοποίηση


Tο Kefalonia Diving Center σας παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου μέχρι το επίπεδο του Divemaster σε όλους τους αυτοδύτες.


ANDI Hellas Diving

ANDI Καταδύσεις Κεφαλονιά

gr_400